Nieuws

Nieuws.

Terug naar overzicht

Familie Schrier wint Fleckviehkalf

10 december 2018

Huib en Martin Schrier en Charly Toebak uit Hekelingen, zijn de winnaars geworden van het Fleckvieh vaarskalf. Dit kalf is verloot na afloop van de landbouwbeurs in Gorinchem.

Het bedrijf van de familie Schrier ligt onder de rook van Rotterdam en heeft 100 melkkoeien. Door de komst van Charley is er al voorzichtig ingekruist met Fleckvieh. Charley zit in de examenklas van de landbouwschool in Breda. Zij is hier gekomen voor haar eerste stage en is sindsdien blijven hangen. Charley heeft veel plezier in de melkveehouderij en bemoeid zich met het fokbeleid op het bedrijf. Mooi om te zien dat ze hier de kans voor krijgt van Huib en Martin.


Het vaarskalf heeft als vader BFG Zapatero en is aangeboden door de Fleckvieh-dealers: CrossAgro en Auke van Knapen en Bayern Genetik. Wij wensen de familie veel geluk met het kalf. Aan de positieve reacties bij de overhandiging te merken is het kalf meer dan op haar plaats.

Op de foto v.l.n.r.: Auke van Knapen, Huib Schrier, Charly Toebak, Arend Zendman (Bayern Genetik), Rob Klerx (CrossAgro)

Agenda.

Op het moment hebben wij geen events.